Stiri si noutati travellot

toate stirile

NOU! Au Pair in Mallorca, SpaniaVrei sa studiezi spaniola? Mai mult, sa faci asta in Maiorca, insulele Baleare? Aplica acum!

Insulele Baleare formeaza un arhipelag, alcatuit din mai multe insule mici, cum ar fi Cabrera, si patru mai mari Mallorca, Menorca, Ibiza si Formentera, care se află pe coasta de est a Spaniei, în bazinul marii Mediterane, formand o comunitate autonoma din Spania. Cele 5 minunate insule mai importante sunt impartite in doua grupuri: în Gimnesias (Mallorca, Menorca şi Cabrera), în nord, şi Pitiusas (Ibiza şi Formentera), în sud-vest.
Mallorca – Perla Mediteranei

In direcţia nord-vest de Ibiza se află Mallorca, cea mai mare insulă dintre Insulele Baleare, destinaţie turistică de TOP in Europa, atrăgând peste 6 milioane de turişti anual. Insula are o lungime de 100 km si o latime de 75 km. Mallorca este considerata insula contrastelor, în sud-vest cu oraşe turistice foarte aglomerate iar în partea de nord cu frumuseţiile naturii încă neatinse, cu plaje cu nisip in sud si cu munţi înalţi si tărm stâncos in nord. Capitala insulei este Palma de Mallorca, cu o reputaţie in creştere, una dintre capitalele mediteraneene exclusiviste. Claudia Schiffer, Michael Douglas, Regele Juan Carlos al Spaniei sunt doar câteva dintre celebrităti care au vile sau deţin alte imobiliare pe insula Mallorca.
Majoritatea turiştilor se îndreaptă spre sudul insulei, dar dacă va acordaţi timp pentru a explora si partea nordică a insulei veţi simţi viata rurală originală a insulei, neatinsa încă de turismul in masa, si veti descoperii munţii care la întâlnirea cu marea va oferă plaje superbe, nemaiintalnite.

permanent link 2856 views 24 Feb 2011 14:17:44
||
Familie din Anglia, au nevoie de aupair incepand cu: 10/2016, pentru minim 6 luni detalii...
RSS |XML sitemap | © 2003 - 2021 travellot™. | top | termeni