Stiri si noutati travellot

toate stirile

Lakepark 3 Ezareni 2 iulie 2010

travellot sponsorizeaza LAKEPARK 2010.


Vineri, 2 iulie, incepand cu ora 22:00 – Complexul Nova Nautic Ezareni, Iasi


Vara asta te distrezi sub anonimat!


Vino pe 2 iulie la Lakepark 3 si distreaza-te asa cum vrei! Aer curat, muzica pana dimineata, locuri de cazare, spatii de camping apa cat vezi cu ochii se anunta la evenimentul Lakepark, aflat la cea de a treia editie.


Invitat pentru prima data in Romania, Anonym este un artist underground enigmatic si avangardist despre care nu se stiu foarte multe, pentru ca este… anonim. Muzica vorbeste pentru el si restul nu mai conteaza.


Cofondator al labelului Anonymous Release si artist de baza la Sushitech, unde detine 12 release-uri. Nu vaneaza prestigiul si imaginea, concentrandu-se  pe  promovarea muzicii de calitate. Vine tocmai din Detroit, orasul legendar in care a luat nastere muzica techno, pentru a sustine un live act de zile mari, cu masca cu tot, la Lakepark.Alaturi de Anonym, Raresh, Sebo, Inner si Moto, ne apropiem de natura si ne contopim cu muzica buna pe malul lacului Ezareni, la Lakepark 3!


Anonym [Sushitech, Detroit]


Raresh [arpiar]


Sebo [Sunrise]


Inner [Local Intruders]


Moto [Local Intruders]


Biletele se pot achizitiona la locatie si in avans de la Café Acaju si Goppo din Iasi, pana pe 1 iulie. Pretul unui bilet in avans este de 20 lei, iar la locatie de 30 lei.

permanent link 1972 views 26 Jun 2010 14:41:48
||
Familie din Anglia, au nevoie de aupair incepand cu: 10/2016, pentru minim 6 luni detalii...
RSS |XML sitemap | © 2003 - 2021 travellot™. | top | termeni