Stiri si noutati travellot

toate stirile

Jobul ideal

Salut... caut un job. Un loc de munca in strainatate.

m-am gandit la programul aupair, dar eu cam stiu ce vreau.
sa le luam pe rand:

a fi aupair presupune sa locuiesc cu familia din UK, am cazarea si masa asigurate gratuit, deci am scapat de grijile astea. boon! next:

Programul de lucru: mi se cere sa ajut la curatenia in casa si sa am grija de copii. Normal ca la valoarea mea nu ma voi injosi la dereticat si curatenie prin casa, ca doar deh, trebuie doar sa ajut, nu sa si fac. Deci ajut, dar cu masura! Si masura asta, sa fie cat mai mica, pls!

Daca e ceva de facut, astept sa imi spuna parintii de vreo cateva ori, si mai astept, poate se plictisesc si fac ei.

Copiii, mai exact numarul si varsta lor: Hmm, grea treaba! Daca sunt mici, nu e bine, ca stau toata ziua pe capul tau; daca sunt mai marisori, iar nu e bine, ca poate iti raspund si nu poti sa ii tii in frau. Cum e de facut? A, am gasit, sa fie unul, maxim doi. Si sa aiba la vreo 6 - 7 sau pana in 10 ani, ca sa mearga tot timpul la scoala sau la gradinita. Si-am rezolvat problema, nu? Buna treaba, next!

Cum adica ce fac in restul timpului? Pai, vad eu, caut alte joburi, sa castig cat mai multi bani, doar de asta am venit. Cum, romanii n-au drept de munca in Anglia? Astia n-au auzit de munca la negru? Bani sa iasa!

Banii, ca doar de asta muncim, nu? Cat mai multi sa fie, nu conteaza ce si cum. N-are a face ca nu am experienta, ca nu prea stiu engleza (a draq englejii astia, nu vor sa invete romana!), trebuie musai sa castig macar 1000 pe luna. Ca altfel, vorba lu' var'miu Gica: "nu se merita" . Daca tot plec "afara", macar sa se merite. N-are importanta ca in Romania castig vreo 800 - o mie de lei, din care nu mai
raman cu nimic dupa ce imi platesc daravelele... Ce, astia din Anglia n-au auzit de mine? Ce tare sunt eu?

Pfoai, era sa uit: vreau doar in Londra, restul Angliei nu ma intereseaza.

Asa, acum ca am stabilit ce vreau, sa incep sa caut: joburi ca aupair in Anglia.

Etete, cica trebuie niste documente pentru dosar. Ce, un CV si o scrisoare de intentie copiata de undeva nu e de ajuns?

Personajul de mai sus este unul imaginar, insa gandirea lui este foarte des intalnita. Noi le spunem "economic migrants", deoarece motivele lor sunt mai degraba economice, nu culturale. Un astfel de personaj nu prea are sanse sa fie aupair, cel putin nu unul de succes...
permanent link 1961 views 17 Jun 2010 12:21:29
||
Familie din Anglia, au nevoie de aupair incepand cu: 2/2018, pentru minim 12 luni detalii...
RSS |XML sitemap | © 2003 - 2021 travellot™. | top | termeni