Stiri si noutati travellot

toate stirile

Reguli de conduita in familie

Desi veti fi considerat membru al familiei, va rugam sa tineti minte ca, cel putin la inceput, sunteti īnca un strain pentru ei. Deci, intotdeauna ascultati dorintele parintilor.

Nu uitati niciodata ca responsabilitatile tale principale sunt pentru copil / copii. Este o infractiune sa lovesti un copil, deci nu faceti asta.

Nu lasati niciodata un copil nesupravegheat, īn special īn baie. Fiti cu ochii pe el tot timpul, in asemenea situatii e nevoie doar de cativa centimetri de apa ca sa se inece.

Fiti practica, responsabila si gandeste de doua ori īnainte de a face ceva. Cere sfatul parintilor daca nu esti sigura de ceva.

Copiii, īn special cei mici, pun gura pe tot ce prind. Deci, daca vezi obiecte mici situate īn jur, care pot fi un pericol de sufocare, ia-le din preajma lor.


Īn timp ce dormitorul este spatiul tau privat, copiii pot umbla de multe ori īn el; sunt curiosi si, probabil, doresc sa petreaca mai mult timp cu tine! Deci, īncearca sa pastrezi medicamentele si obiectele periculoase in locuri unde sa nu fie la īndemāna lor.


Daca iesiti pentru o plimbare sau in parc, fii atenta la regulile rutiere. Masinile se conduc pe partea stānga īn Marea Britanie, deci asigura-ta ca tii copilul de māna, daca mergeti pe jos sau, daca e vorba de un carucior, īncercati sa nu meargeti prea aproape de o masina parcata (poate pleca pe neasteptate).

Sunt copii care sufera de alergii alimentare. Familia gazda va va fi informat despre acest lucru, la sosirea dvs., dar este īntotdeauna cel mai bine sa verifici cu familia īnainte de a da copilului snacks-uri, cum ar fi nuci sau dulciuri.

Cele mai multe dintre punctele enumerate aici sunt de bun simt, dar pentru cei neinitiati si care nu au avut experienta de īngrijire a copiilor, speram ca va vor fi de folos.
permanent link 3745 views 04 Mar 2010 10:51:19
||
Familie din Anglia, au nevoie de aupair incepand cu: 10/2016, pentru minim 6 luni detalii...
RSS |XML sitemap | © 2003 - 2021 travellot™. | top | termeni