Nu te-ai hotarat?

Ca aupair, nu numai ca vei avea posibilitatea de a vizita o tara straina si de a trai in mijlocul unei civilizatii noi,insa iti vei putea face noi prieteni, iti vei putea imbunatati cunostintele de limba straina si pe deasupra, vei avea si ceva bani de cheltuiala.

Beneficiile tale ca aupair in Anglia

beneficii aupair Cazare gratuita
Ti se va pune la dispozitie o camera pentru uzul tau personal, cu acces la toate facilitatile (baie proprie sau shared cu copiii, TV, etc).

Masa gratuita
Vei lua masa impreuna cu familia. Retine insa ca, daca ai preferinte culinare, unele familii pot sa nu fie de acord sa plateasca pentru ele (ex: dieta vegetariana, "mofturi", etc.)

Bani de buzunar
Vei primi minim 65 £ / saptamana (~ 1400 RON lunar) ca bani de buzunar.
Functie de familie, numarul de copii, indatoriri si experienta detinuta, aceasta suma se poate ridica pana la 100-150 £ / saptamana, insa cel mai comun nivel al salarizarii este 60 - 75 lire/saptamana. Avand masa si cazarea asigurate, banii acestia ii poti economisi.

Poate parea putin, insa retine ca nu platesti taxe si nu ai cheltuieli cu intretinerea si masa (cheltuieli care in Anglia sunt considerabile).

Transport
In general, familiile sunt dispuse sa acopere costul intoarcerii tale in tara, insa aceasta nu este o regula.
Unele familii pot fi de acord sa acopere total aceste costuri, partial sau deloc (99.99% din cazuri) , de aceea trebuie sa dispui de resursele necesare pentru a acoperi aceste costuri.

Cursuri de limba straina
In cazul in aceste cursuri nu sunt gratuite, familia poate contribui sau nu la acoperirea acestor costuri. Insa, familia va face toate demersurile pentru inscrierea la cursuri.

Tratamentul medical
Consultatia in caz de imbolnavire nu este taxata fiind sub incidenta NHS (vei plati insa medicamentele).
E bine sa ai la tine cardul european de sanatate (vezi www.ceass.ro pentru detalii). Il poti obtine de la Casa de Asigurari de Sanatate la care esti inscris.
« conditii pentru a fi aupair obligatiile tale ca aupair »

Familie din Anglia, au nevoie de aupair incepand cu: 1/2017, pentru minim 6 luni detalii...
RSS |XML sitemap | © 2003 - 2021 travellot™. | top | termeni