Trăieşte experienţa vieţii tale ca aupair!

Daca vrei sa fii aupair in Anglia, ai ajuns exact unde trebuie.
Noi suntem soluţia cea mai simplă şi mai rapidă.
Trebuie doar să te înregistrezi şi îţi vom găsi o familie minunată.
Poţi alege dintre cele 221 familii care cauta in acest moment un AuPair.

Despre programul AuPair Anglia

main picture    Daca ti-ai dorit sa calatoresti si sa vezi lumea, sa vezi Anglia, sa cunosti indeaproape alte civilizatii si sa inveti lucruri noi, sa iti exersezi (si imbunatatesti) cunostintele de limba straina, sa iti faci noi prieteni, sa ai o experienta multi-culturala ...
ei bine, programul AuPair Anglia este solutia perfecta.

Descrierea pe scurt a programului AUPAIR IN ANGLIA:

   Programul AuPair Anglia ofera tinerilor romani posibilitatea legala (se incheie contract) de a petrece pana la 24 luni in cadrul unei familii din Anglia (si nu numai), traind impreuna cu familia ca membru al ei, ajutand familia la ingrijirea copiilor si menajul usor, avand in acelasi timp posibilitatea de a urma cursuri de limba engleza (franceza, flamanda - dupa caz). Un aupair este o sora/frate mai mare, nu un angajat.

   Acest program ofera posibilitatea participantelor de a calatori liber in tara respectiva, de a cunoaste si de a lega prietenii cu oameni din culturi diferite. In urma programului AuPair Anglia participantii isi vor dezvolta simtitor nivelul de cunoastere al limbii engleze, iar experienta dobandita le va fi extrem de utila pentru cariera lor profesionala.

   Se asteapta ca participantul la programul AuPair Anglia sa lucreze 25-35 de ore pe saptamana dupa un orar stabilit de comun acord cu familia gazda, primind in schimb minim 45 £ (cel mai adesea 60-85 lire)/ saptamana (dar sunt familii care ofera unui aupair plus/mother's help si 100 lire/saptamana). Cazarea si masa sunt asigurate gratuit de catre familie. De regula, vi se pune la dispozitie o camera separata cu diferite facilitati (TV, internet, etc). Durata programului AuPair Anglia este de 6-24 luni.

Vezi ce locuri de munca in strainatate ca aupair avem disponibile acum!

   Pentru a putea lucra ca aupair in Anglia nu mai este necesara obtinerea unei vize specifice.
Ce facem pentru tine

Iti vom gasi o familie in Anglia cu care sa te intelegi bine si alaturi de care sa ai o experienta culturala placuta. Legal, rapid, sigur. Alegerea iti apartine.
Inscrierea si plasarea in programul AuPair Anglia este gratuita.

ce inseamna aupair »

Familie din Anglia, au nevoie de aupair incepand cu: 2/2017, pentru minim 6 luni detalii...
RSS |XML sitemap | © 2003 - 2021 travellot™. | top | termeni