O experienta multi-culturala

Ca aupair, nu numai ca vei avea posibilitatea de a vizita o tara straina si de a trai in mijlocul unei civilizatii noi,insa iti vei putea face noi prieteni, iti vei putea imbunatati cunostintele de limba straina si pe deasupra, vei avea si ceva bani de cheltuiala.

Documente necesare ca Au-Pair


Acte necesare procesarii dosarului dvs la agentie

- 2 referinţe de la persoane care va cunosc (ideal familii la care ati avut grija de copii) [completate IN ENGLEZA] [descarcă model - fişier WORD]
- scrisoare către familie [trebuie scrisa IN ENGLEZA][descarcă model - fişier WORD]
-interview report [trebuie scris IN ENGLEZA][descarcă model - fişier WORD]
- minim 3 fotografii (ideal in care sunteti cu copii)
- formularul de înscriere în programul travellot aupair

il puteti descarca sub forma de document PDF
pdf format, 239 kB fisier PDF, marime: 360 kB

sau Word
office word format, 115 kB fisier Word Office, marime: 115 kB

- cazier
- adeverinţă medicală
- 1 fotografie tip paşaport
- copie dupa buletin sau pasaport
- copie dupa permis de conducere (daca e cazul)

Documentele trebuie trimise prin email sau/si posta la:

O.P. 3 C.P 736

IASI

documente aupair

Nu uitati sa includeti TOATE documentele.

Va rugam sa ne anuntati printr-un email cand trimiteti documentele prin posta.



« costuri program etapele plasarii ca aupair »

Familie din Anglia, au nevoie de aupair incepand cu: 10/2016, pentru minim 6 luni detalii...
RSS |XML sitemap | © 2003 - 2016 travellot™. | top | termeni